Onze klanten beoordelen ons met een:

Bekijk alle recensies

9.3

U heeft waarschijnlijk al gehoord over de mogelijkheid voor particulieren om de BTW over de aanschaf- en plaatsingskosten van zonnepanelen (deels) terug te vragen. Hiermee heeft u voordeel van 21% op de aanschafkosten en plaatsingskosten.

Lees meer over zonnepanelen en BTW teruggave.

 

Een stal met golfplaten dak in Bergeijk voorzien van 13 Solaredge omvormers en 1584 stuks Ja Solar Jap6 zonnepanelen met ingebouwde Solaredge optimizers .

Het systeem zal op jaarbasis zo'n 390.000 kWh leveren. 

Visualisatie en controle van het complete systeem met SolarEdge gaat via internet.

 

Stal in Bladel met 56 stuks zonnepanelen voorzien van Solaredge omvormer en optimizers. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 13.400 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 3.080,- per jaar!

Op het dak van Skicentrum Montana Snowcenter in Westerhoven liggen zo’n 3.300 Ja Solar zonnepanelen met ingebouwde optimizers en wekken voor zo'n 880.000 kilowattuur zonnestroom per jaar op, goed voor circa tweederde van het energieverbruik van het snowcenter.

Het hele systeem is aangesloten op 28 Solaredge SE25K omvormers.

 

 

 

 

 

Woning in Valkenswaard met 48 stuks Chinese zonnepanelen op een schuindak. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 11.400 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 2.640,- per jaar!

36 stuks zonnepanelen met subsidie geinstalleerd in Bergeijk op een schuindak. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 8.600 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 1.980,- per jaar!

14 stuks zwarte zonnepanelen van Trina Solar gemonteerd tussen de dakpannen, hierdoor vallen de zonnepanelen nog minder op!

Bedrijfspand in Bergeijk met 36 stuks zonnepanelen op een platdak voorzien van Enphase micro-omvormers. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 7.500 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 1.875,- per jaar!

Woning in Eersel met 16 stuks zwarte zonnepanelen / PV-panelen op een schuin pannendak. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 3.400 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 800,- per jaar!

Woning in Eersel met 28 stuks zonnepanelen / PV-panelen op een platdak. Het systeem zal op jaarbasis zo'n 5.700 kWh leveren en bespaart voor deze klant zo'n € 1.430,- per jaar!

Woonhuis met 12 stuks zwarte zonnepanelen / PV-panelen gemonteerd op een schuindak tussen de dakpannen.

Onze projecten

Meer informatie nodig? Neem nu contact op!

U wil energie gaan besparen? Hebt bouw of verbouw plannen? Een technische storing? Of gewoon meer informatie nodig over onze producten of diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van ons!

Burgmans & Alewijns Elektrotechniek

Stökskesweg 25A, 5571 TJ Bergeijk

Bel: +31 (0)497 575 031

Mail: info@burgmans-alewijns.nl

Ties
Burgmans

 

Bel Mail

Toon
van Orsouw

 

Bel Mail

Gerard
van Kemenade

 

Bel Mail

Job
Donkers

 

Bel Mail

Michiel
Schreurs

 

Bel Mail

Erik
Hoskam

 

Bel Mail

Miriam
van Bommel

 

Bel Mail

Sanne
Borrenbergs

 

Bel Mail