Betrouwbare partner in brandbeveiliging

Met kennis & ervaring in brandbeveilingssystemen bieden wij oplossingen op maat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dat doen we bij klanten in Bergeijk & omgeving!

Brandbeveiliging op maat

Brandveiligheid is van het grootste belang, of het nu gaat om jouw huis of je bedrijfspand. Elke situatie is uniek, daarom zijn we bij Burgmans & Alewijns gespecialiseerd in op maat gemaakte brandbeveiligingsoplossingen. Dat doen we om jouw veiligheid en gemoedsrust te waarborgen.

Erkend installateur met jarenlange ervaring

Als erkend én ervaren elektro installateur is Burgmans & Alewijns jouw betrouwbare partner voor brandbeveiliging. Wij hebben de kennis en expertise om te voldoen aan de strengste normen en voorschriften, inclusief NEN2654, en om effectieve brandmeldinstallaties te ontwerpen en installeren die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Door deze controle wordt de continuïteit van de brandmeldinstallatie gewaarborgd.

Branddetectie voor zakelijke klanten

Voor bedrijven is brandbeveiliging niet alleen een wettelijke vereiste maar ook essentieel voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Wij bieden uitgebreid brandbeveiligingsadvies en installeren geavanceerde brandmeldinstallaties die vroegtijdige detectie mogelijk maken, waardoor kostbare schade en mensenlevens gespaard worden.

Onze zakelijke brandbeveiligingsoplossingen omvatten niet alleen brandmelders, maar ook brandblussystemen, noodverlichting en evacuatieplannen. We streven ernaar om jouw bedrijf volledig voor te bereiden op mogelijke noodsituaties.

Brandbeveiligingspartner voor jouw particuliere woning

Ons team helpt je bij het ontwerpen van een volledig geïntegreerd branddetectiesysteem dat je huis bewaakt en in geval van nood snel reageert. Met onze brandbeveiligingsoplossingen slaap je beter!

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We zijn specialist in brandbeveiligingsinstallaties, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, elektrotechniek, (LED) verlichting, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, camerabewaking, elektrische laadpalen en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op met ons.

Brandbeveiliging

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.