Partner in service & onderhoud voor alle elektrische installaties

Gespecialiseerd én ervaren partner in service & onderhoud van al jouw elektrische installaties. Wij zijn actief in Bergeijk en omgeving!

Voorkom storingen aan je energietoestel met vakkundig onderhoud

Onze missie is eenvoudig: jou voorzien van hoogwaardige diensten op het gebied van service en onderhoud voor elektrische installaties, ongeacht de omvang of complexiteit.

  • Onderhoud elektrische installaties: we zijn gespecialiseerd in het onderhouden van elektrische installaties van bedrijfspanden tot huishoudelijke omgevingen. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat alles soepel blijft werken.
  • Onderhoud zonnepanelen: zonnepanelen zijn een duurzame investering. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen efficiënt blijven presteren en je blijft besparen op energiekosten.
  • Keuren van elektrische installaties: veiligheid staat voorop. Onze keuringsservice zorgt ervoor dat jouw elektrische installaties voldoen aan de hoogste normen en voorschriften.
  • Preventief onderhoud: met regelmatig onderhoud voorkomen we storingen en onnodige reparatiekosten.

Service en onderhoud door ervaren technici

Onze technici zijn gespecialiseerd in het onderhoud van elektrische installaties en zonnepanelen. Ze voeren grondige inspecties uit, identificeren potentiële problemen en lossen deze snel en efficiënt op.

Of het nu gaat om het vervangen van versleten componenten, het herstellen van storingen of het upgraden van verouderde systemen: wij hebben de kennis en ervaring om het werk te doen. Elk project is uniek, waardoor wij ook onze diensten op maat aanbieden. Wij staan met het hele team klaar om jou te helpen; voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

Wij zorgen voor een goede service & onderhoud van jouw elektrische installaties, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, elektrotechniek, (LED) verlichting, datanetwerken, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en elektrische laadpalen kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op.

Service & Onderhoud

Waar kan Erik jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.