Vertrouwde partner voor professionele elektro-installaties

Met jarenlange ervaring en kennis in onder andere domotica en slimme systemen, zijn we in staat om zowel zakelijke als particuliere klanten domotica-oplossingen aan te bieden.

Domotica in huis: een slimme woning

Domotica is ook wel bekend als home automation. Bij Burgmans & Alewijns begrijpen we dat je woning draait om gezelligheid én om comfort. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte domotica systemen die jouw huis slimmer, veiliger en, niet te vergeten, energie-efficiënter maken.

Of je nu op zoek bent naar een geautomatiseerd lichtsysteem, een intelligent beveiligingssysteem, een thermostaat die zich aanpast aan jouw levensstijl, of een volledige integratie van al deze functies: bij Burgmans & Alewijns beschikken we over de kennis en ervaring om het te realiseren. Jouw huis wordt met onze domotica-oplossingen een plek waar gemak, comfort en duurzaamheid samenkomen.

Zakelijke domotica: efficiëntie en veiligheid

Voor bedrijven is domotica niet alleen een luxe, maar ook een manier om efficiëntie te vergroten en de veiligheid te verbeteren. Bij Burgmans & Alewijns begrijpen we de unieke behoeften van zakelijke klanten en bieden we oplossingen op maat om aan deze eisen te voldoen. Wij staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces: van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Onze zakelijke domotica-oplossingen omvatten toegangscontrole, beveiligingssystemen, licht- en klimaatregeling en audiovisuele integratie. Hiermee kun je de operationele kosten verlagen, de werkomgeving verbeteren en de productiviteit van het personeel verhogen. Voor iedereen een win-winsituatie!

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: we zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We zijn domotica specialist, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, LED en andere verlichting, elektrotechniek, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, elektrische laadpalen en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé!

Projecten met domotica

Met jarenlange ervaring en kennis in onder andere domotica en slimme systemen, zijn we in staat om zowel zakelijke als particuliere klanten domotica-oplossingen aan te bieden.

Domotica

Waar kan Job jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.