Vertrouwde partner voor professionele (LED) verlichting

Met jarenlange ervaring en kennis in onder andere LED en andere verlichting, zijn we in staat om zowel zakelijke als particuliere klanten verlichtingsoplossingen te bieden. In Bergeijk en omgeving.

Verlichtingsoplossingen op maat

Verlichting speelt een cruciale rol in zowel onze huizen als onze werkplekken. Het heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar ook op onze productiviteit, veiligheid en energie-efficiëntie. Bij Burgmans & Alewijns begrijpen we het belang van de juiste verlichtingsoplossingen voor jouw specifieke behoeften. Wij gaan altijd voor verlichtingsoplossingen op maat!

Energiezuinig en duurzaam

Eén van de meest populaire en milieuvriendelijke verlichtingstechnologieën is LED verlichting. LED lampen bieden aanzienlijke voordelen waaronder een laag energieverbruik, een lange levensduur en de garantie op helder, natuurlijk licht. Ze zijn perfect geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

Wij staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en installeren van LED-verlichtingssystemen die voldoen aan jouw wensen en budget. Of het nu gaat om het upgraden van de verlichting in je huis, kantoor, winkel of magazijn: we bieden op maat gemaakte oplossingen die je energierekening verlagen en de milieu-impact verminderen.

Zakelijke verlichting om de werkomgeving te optimaliseren

Voor bedrijven is de juiste verlichting van essentieel belang voor productiviteit en veiligheid. Bij Burgmans & Alewijns begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we zakelijke verlichtingsoplossingen op maat, variërend van kantoorverlichting en industriële verlichting tot accentverlichting in winkels en horecagelegenheden. We streven ernaar om verlichtingssystemen te creëren die de werkomgeving optimaliseren en kosten besparen.

LED verlichting in huis: de juiste sfeer

In huis draait alles om comfort en sfeer. Onze experts begrijpen dit en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste verlichting die past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar energiezuinige LED-binnenverlichting, tuinverlichting of sfeervolle verlichting voor speciale gelegenheden: wij hebben de ervaring om de perfecte oplossing te bieden.

Samen kunnen we de ideale verlichtingsoplossing creëren voor jouw leef- en werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte. Jouw verlichting = onze expertise.

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We zijn verlichting installateur, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, elektrotechniek, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, elektrische laadpalen en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op met ons voor al jouw vragen.

LED en andere verlichting

Waar kan Ties jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.