Wij verzorgen elektrische laadpalen in Bergeijk & omgeving

Gespecialiseerd in het installeren van elektrische laadpalen voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

Een elektrische laadpaal installeren voor thuis

Het opladen van je elektrische auto thuis was nog nooit zo eenvoudig. Met onze expertise op het gebied van laadpaalinstallatie kunnen we een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij jouw wensen.

Of je nu een laadpaal voor je garage, oprit of parkeerplaats wil: wij zorgen ervoor dat het proces efficiënt en probleemloos verloopt. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning en installatie tot onderhoud en service. Wanneer je denkt aan de kosten van het installeren van een laadpaal thuis, bieden wij transparante prijzen en advies op maat.

Laadinfrastructuur voor bedrijven: investeren in de toekomst

Voor bedrijven is de installatie van laadpalen niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook een manier om klanten, werknemers en bezoekers te voorzien van een handige oplaadmogelijkheid. Of je nu een winkel, restaurant, kantoor of bedrijfsparkeerplaats beheert: wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van laadinfrastructuur die aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We installeren elektrische laadpalen, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, elektrotechniek, (LED) verlichting, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op.

Elektrische laadpalen

Waar kan Rogier jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.