Professionele partner in elektrotechniek

Met jarenlange ervaring en kennis in elektrotechnische installaties zijn we in staat om zowel zakelijke als particuliere klanten oplossingen op maat te bieden. In Bergeijk & omgeving.

Elektrotechnische diensten op maat

Ons team van technici is gespecialiseerd in een breed scala aan elektrotechnische diensten. Of het nu gaat om het ontwerpen en installeren van elektrische systemen voor bedrijfspanden, woningen of industriële complexen: wij beschikken over de kennis én ervaring om aan jouw wens te voldoen! Omdat elk project andere specificaties vereist, zorgen we altijd voor projecten op maat. Daarnaast dragen we kwaliteit én betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij Burgmans & Alewijns.

SEI erkend installateur

Als SEI erkend installateur is Burgmans & Alewijns betrouwbare partner. We voldoen aan alle industrienormen en we gebruiken de nieuwste technologieën om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze expertise omvat elektrotechnische installaties voor verlichting, verwarming, beveiligingssystemen, data- en communicatienetwerken en nog veel meer. Of je nu je kantoorruimte wilt optimaliseren, je huis wilt moderniseren met slimme technologieën of je bedrijfsprocessen wilt verbeteren met geavanceerde elektrische systemen. Je kunt terecht bij Burgmans & Alewijns!

Bij Burgmans & Alewijns streven we naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. We kunnen je adviseren over milieuvriendelijke opties en helpen bij het verminderen van je energieverbruik, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kan leiden tot kostenbesparingen op lange termijn.

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We zijn elektrotechnisch installateur, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, (LED) verlichting, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, elektrische laadpalen en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op met ons.

Elektrotechniek

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.