Professionele partner in inbraakbeveiliging

Met jarenlange ervaring en kennis in inbraakbeveiliging zijn we in staat om zowel zakelijke als particuliere klanten oplossingen op maat te bieden. Wij bieden onze diensten aan in Bergeijk & omgeving.

Maatwerk inbraakbeveiliging

Samen met ons gespecialiseerd team ontwerpen we een beveiligingsplan dat naadloos aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen. Elk project heeft andere vereisten waardoor een goede communicatie en planning cruciaal is om elk project tot een succesvol einde te brengen. Onze inbraakbeveiligingssystemen maken gebruik van de nieuwste technologieën. Denk aan bewakingscamera’s, alarmsystemen en geavanceerde toegangscontrolesystemen. Hiermee houden we ongewenste indringers buiten de deur en behoud jij de controle over wie jouw pand betreedt.

Duurzaamheid en efficiëntie bij Burgmans & Alewijns

Naast veiligheid hechten we ook waarde aan duurzaamheid. We bieden energiezuinige beveiligingsopties en milieuvriendelijke technologieën om zowel jouw eigendommen als het milieu te beschermen.

We verzorgen zowel inbraakinstallaties voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Woningen en grote bedrijfshallen voorzien van inbraakbeveiliging is één van onze expertises! We verzorgen complete installaties op maat, met of zonder doormelding naar een meldkamer (particuliere alarmcentrale).

De voordelen van Burgmans & Alewijns als partner

  • Snelle reactietijden: bij Burgmans & Alewijns vinden we het belangrijk dat we snel reageren op jouw vragen en behoeften zodat de voortgang van je project vlot verloopt.
  • Regionaal gericht: We zijn trots op onze kennis van de regio. Dat stelt ons in staat om beter in te spelen op de noden van de lokale markt.
  • Korte communicatielijnen: wij geloven in directe en transparante communicatie met onze klant.
  • Ervaring: elk klein- en grootschalig project brengen we tot een succesvol einde, zowel zakelijk als privé.

We zijn elektrotechnisch installateur, maar dat niet alleen. Ook voor zonnepanelen, PV-panelen, domotica, (LED) verlichting, service & onderhoud, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, elektrische laadpalen en datanetwerken kun je bij ons terecht. Zowel zakelijk als privé! Neem contact op met ons.

Inbraakbeveiliging

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.