Maak kennis met Burgmans & Alewijns

Elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in domotica, zonnepanelen, LED verlichting en andere energiebesparende technieken. Wij zijn werkzaam in de industrie, utiliteit, agrarische en particuliere omgeving.

Duurzaam, energiezuinig en optimaal in het gebruik

De installaties die wij verzorgen en onderhouden zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in het gebruik. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit vormt de basis bij alles wat wij doen. Daarom beschikken wij over alle noodzakelijke en wettelijk verplichte keurmerken en certificaten. Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI en erkend door SEI (Stichting Erkende Installatiebedrijven). Met het oog op dit kwaliteitsstreven besteden wij veel aandacht aan het op peil houden van de kennis en ervaring van onze medewerkers. Onze klanten herkennen dit. Dat zien we terug in onze grote, trouwe klantenkring in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zetten iedere dag alles op alles om het vertrouwen dat zij in ons stellen, waar te maken.

Efficiënt werken

De installaties met daarbij horende technieken worden door ons zelfstandig ontworpen, gerealiseerd én beheerd. Zo houden wij het overzicht en kunnen we altijd zo efficiënt mogelijk werken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.