Villa met domotica van Gira & Ipad besturing

Villa voorzien van domotica van Gira met Ipad besturing voor het bedienen van de verlichting, audio en video.

Slimme domotica in eigen ontworpen villa: comfort, veiligheid en energiebesparing

Deze villa is geheel door eigen ontwerp van Burgmans en Alewijns voorzien van de elektrotechnische installatie inclusief lichtplan, domotica, Ipad besturing, alarm- en brandmeldinstallatie.

Een aantal voordelen van de toegepaste domotica zijn:

– Paniekschakelaar: bij het indrukken van de schakelaar wordt alle verlichting ingeschakeld voor het afschrikken van ongewenste bezoekers/inbrekers.

– Centraal-uit-schakelaar: bij het indrukken van de schakelaar worden alle elektrische toestellen en/of verlichting uitgeschakeld en wordt de verwarming automatisch in de nachtstand gezet. Dit gebruikt u bijvoorbeeld wanneer u gaat slapen of het huis verlaat. Hiermee bespaart u energie en weet u zeker dat gevaarlijke toestellen zoals het strijkijzer of de kookplaat zijn uitgeschakeld.

– Vakantiesturing: tijdens uw vakantie kunt u tijdsgebonden de verlichting en de rolluiken sturen om te simuleren dat de woning is bewoond om inbrekers tegen te gaan.

– Het schakelen van de verlichting d.m.v. sferen. Met 1 druk op de knop heeft u meteen de juiste instelling van alle verlichting bij een bepaalde activiteit, zoals bijvoorbeeld tv-kijken of een boek lezen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op. Of maak direct een afspraak.